Something not working, or an idea? Write to us and we'll reply within a couple of days.
Profile › Sign in: with Apple, or with a one-time code sent to your e-mail. Signing in with Apple and with the same e-mail by code opens the same account.
Open a room and tap Invite. Friends with the iPhone app join right in it; everyone else opens the room in Telegram.
No. Gift picks are hidden from the person they're for.
Settings › Delete account. Everything is deleted at once. See also the Privacy Policy.
Щось не працює або є ідея? Напиши нам, відповімо протягом пари днів.
Профіль › Увійти: через Apple або кодом, який прийде на пошту. Вхід через Apple і кодом на ту саму пошту відкривають один акаунт.
Відкрий кімнату і натисни «Запросити». Друзі із застосунком для iPhone потраплять одразу в неї, решта відкриє кімнату в Telegram.
Ні. Вибрані подарунки приховані від людини, якій їх дарують.
Налаштування › Видалити акаунт. Усе видаляється одразу. Див. також Політику конфіденційності.
Что-то не работает или есть идея? Напиши нам, ответим в течение пары дней.
Профиль › Войти: через Apple или кодом, который придёт на почту. Вход через Apple и кодом на ту же почту открывают один аккаунт.
Открой комнату и нажми «Пригласить». Друзья с приложением для iPhone попадут сразу в неё, остальные откроют комнату в Telegram.
Нет. Выбранные подарки скрыты от человека, которому их дарят.
Настройки › Удалить аккаунт. Всё удаляется сразу. См. также Политику конфиденциальности.